Uitnodiging van Sylvie en Jürgen gehad om vanuit Altes Lager naar Buching te vliegen met de DragonFly. DHV had daar in het weekend t/m 3 oktober een speciale dag georganiseerd, om allerlei verschillende hang gliders te proberen. Moyes, Aeros, Icaro, A.I.R. etc, waren goed vertegenwoordigd. De elektrische krachtbronnen vielen mij toch wel het meest op. Zo ontzettend minimaal en toch zoveel kracht met zowat zonder geluid. Het bleef maar vliegen. Sommige kwamen pas na uren terug. Slepen ging fantastisch in het mooie gebied rondom Füssen (Tegelberg). Zaterdag en zondag waren kwa weer zeer goed, zeker om de toestellen te testen. Tevens liet Johannes Schwartz een prachtige show zien in aerobatic met zijn Moyes.
Maandag werd er tot sunset gevlogen en we werden beloond met een prachtige lucht bij de afsluiting.