Wat een prachtige vliegdag zondag 18-09-2016. Blauwe lucht, mooie wolkjes, wind recht op de baan (Noord-Oost). Andreas en Cornelia zijn in de buurt gebleven en na een prachtige vlucht lieten ze ook nog eens prachtige landingen zien. Coen ging het landingsterrein 85 km verderop zoeken. Je kon hem met airtribune.com mooi volgen, zat gemiddeld rond de 1.150 m hoog. Zijn landingsterrein was op het zweefvliegveld Lemelerveld van Aeroclub Salland. We zijn na het opbergen met z’n allen naar Coen z’n plekje gegaan. Daar stond hij al glunderend te wachten met een glaasje fris. Dank aan Coen en Cornelia voor deze gezellige afsluiting van een mooie vliegdag.
foto is gemaakt door Coen zelf terplekke.

Coen heeft ook nog eens de beste vlucht gemaakt dit jaar op 18 september met maar liefst 126,54 XC punten. Super gedaan Coen!