En donderdag weer een mooie vliegdag, minder wind en recht op de runway. Ger was interum havenmeester en had ook de taak op zich genomen om de runway dolly-vrij te houden. Super bedankt! smiley
En inderdaad kalme wind, recht op de runway en goed thermisch. Cor heeft ook weer twee uitstekende vluchten laten zien. Flink wat hoogte gepakt en lange vlucht en keurig afgesloten met een super mooie flair.

Tim is ook nog aan het oefenen geweest met zijn gemotoriseerde harnas. Slepen kon niet doorgaan, omdat de kiel van zijn delta korter was gemaakt t.b.v. het gemotoriseerde harnas. Daar zal nog een adequate kiel extensie geknutseld moeten worden.
Dan maar even oefenen met het harnas + delta. Dit lijkt toch makkelijker dan goed gedaan. Dit zal Tim’s nodige aandacht nog hebben.https://youtube.com/watch?v=Se5X_sbsh2M%3Frel%3D0

Woensdag 6 juli mooi vliegweersmiley
Wind 10 tot 12 kts 30° cross. Mooie wolkjen, geen heftige, maar dobber thermiek en goed focussen op het centreren was de opdracht om boven te blijven. Spectaculaire krachtige snelle taak had ik begrepen van Coen en Gijs. Coen had ook nog mooi de gelegenheid zijn vlieger fijn af te stellen.Film gemaakt door Gijs en enkele beeldjes vanuit de DF.smiley