Nu begint het heel spannend te worden. Bloed voel ik kriebelen in mijn aderen. Zondag 3 april 3u opstaan om op tijd Bob op te halen te Schiphol. Delta Airlines land 5:15u. Bus kon nergens in de parkeergarage dus ik mocht deze pal voor de aankomsthal parkeren, dat was me even lux en nog gratis ook. Helaas voor Bob, dat hij niet achterin kon slapen, omdat er een halve DragonFly aan onderdelen was ingepropt. Boston tijd was namelijk 6 uur vroeger. Het enige wat Bob wilde is zo snel mogelijk naar het vliegveld. smiley. Daar aangekomen direct aan de slag. Hmmmm…. hoe laat ik mijn batterij op voor de schroefmachine?….Beste Karin van het restaurant had binnen 7 minuten een lichtnet-adapter vanuit Onstwedde naar EHST geregeld. Super bedankt. Geen tijd verloren yeaaah.
En Bob begint gelijk aan de grote vleugels en ik houd me bezig met de motor en bevestigingspunten.
In de middag werd het prachtig zomers weer en toen moest Bob wel gaan slapen,
Tot de volgende ochtend 7u als een blok.