Dit jaar in Warmond bij Leiden. Wat een verschil met 25 jaar geleden. Toen in een grote legertent zonder verwarming in de sneeuw en toen waren het alleen nog de delta’s. Nu een grote luxe lichte sporthal en heel veel mensen. Het reünie gehalte was weer vanouds leuk om mee te maken. De eerste plannen worden weer gemaakt voor het vliegseizoen. Rob had ook geweldige beursaanbieding van Conar reddingschutes (de beste van de wereld voor de para- en hang gliding. Dus wie een reddingsparachute zoekt voor een leuke prijs kon zijn levens investering doen. Tevens werd ook de nieuwe Gecko van Moyes gepresenteerd met een ongelooflijk makkelijke handeling en enorme prestaties.
Rinus bracht op de beurs ook nog vliegclub Westerwolde onder de aandacht. Er was inderdaad belangstelling voor het eventueel MLA leren vliegen.