Van Nico heb ik het volgende filmpje ontvangen van het mooie gebied rondom vliegveld Maillen: https://youtube.com/watch?v=_Lu4OSnAer0%3Frel%3D0%26showinfo%3D0
Wat een prachtige vliegdag is het geworden in Maillen. Het had nogal voeten in aarde voordat de groene DragonFly ter plekke was, maar uiteindelijk dankzij Connie’s en Nico’s hulp is het allemaal goed gekomen. Het voelde ontzettend gaaf om samen met de oranje DragonFly de wedstrijd te slepen. De omstandigheden waren behoorlijk uitdagend om op hoogte te kunnen blijven, maar uiteindelijk is er toch goed gevlogen en het is zelfs een bijna 1.000 punten taak geworden zie resultaten.

Zondag 14 juni gaat DeBeNeCup 2015 van start te Maillen (B) Yes… De weersverwachting is dat het aanstaande zondag prachtig weer gaat worden te Maillen (B).
Het is geen enkel probleem om te overnachten te Maillen op het vliegveld,
dus zaterdag kan je al arriveren. Zondag graag op tijd bij de briefing om 11u. We proberen er alles aan te doen zaterdagmiddag de DragonFly operationeel te hebben, zodat er eventueel verkenningsvluchtjes gemaakt kunnen worden. We zien jullie allen graag, tot dan.

Vliegveld Maillen: EBML
Adres: Rue Neuve Ferme 36, Maillen, België
Frequentie: 123,550 Mhz
Runway: 09/27
Website: www.ulmmaillen.be <http://www.ulmmaillen.be>
Coördinaten: 50°22’50N – 004°55’65E

Helaas zaterdag van de 2e match van DeBeNeCup 2015 komt wederom te vervallen door slechte weersomstandigheden. Wind, richting, lage wolkenbasis, moeilijk bruikbare thermiek zijn de ingrediënten om deze beslissing te nemen. Morgen bekijken we opnieuw of er zondag wel een taak uitgezet kan worden. We gaan het zien.