Zaterdag 23 mei had Erik 2 mensen super blij gemaakt met een tandemvlucht. Onderweg naar EHST hadden we regen en veel bewolking, maar de verwachting was dat het in het kopje van Nederland om half 12 droog en zonnig zou gaan worden. En het was ook zo. smiley De Tandemsleep ging voorspoedig en bij de tweede vlucht bleef Erik nog een heel tijdje weg, omdat hij van een beste thermiekbel goed gebruik kon maken. Later vroeg een de eindexamengast heel voorzichtig of hij ook nog even in het stoeltje mocht zitten van de DragonFly. En voordat hij het wist keken we naar de schaduw van de DragonFly in een ring van regenbogen. Mijn oren hebben een paar uur rust moeten hebben om de enthousiaste kreten niet meer nasuizend te horen.
Geweldig is dat, dat er zo spontaan en enthousiast gereageerd kan worden op een paar minuutjes in de DF. Jan heeft ook nog een vluchtje gemaakt en was weer even vergeten dat het toch wel hobbelig kan zijn smiley