Zondag 24 mei 2015 was het een heel spektakel op de Airshow te Oostwold. Wat heb ik genoten zeg. Prachtige vliegtuigen, en luchtwerk te zien. Geweldig mooi! Mijn favoriet:Ik vond die dames zo ontzettend stoer daar bovenop, pracht show!
Maar de Dutch DragonFly Hang Glider Team was ook paraat en dat was niet mis. Display time was 16:43 – 17:00 uur. Alles precies op de minuut. En het is gelukt en een luid spontaan applaus dreef van de publiekszijde zo naar ons toe. Desirée kondigde aan: Jongens het is nu “SHOWTIME” doe je best en Coen&Cornelia hadden een prachtige start. Volgens de track op de seconde nauwkeurig op tijd vertrokken en 9 minuten later stond ik weer naast de DragonFly om te kijken hoe Coen&Cornelia aan het vliegen zijn. Ze hebben dus nog 8 minuten de tijd om beide te landen.
Eerst komt Cornelia en maakt een landing voor het publiek onder laaiend enthousiast publiek, daarna zet Coen een prachtlanding neer naast Cornelia en eveneens applaus. Coen heeft een mooi filmpje kunnen maken al wachtende met bronco en spitfires heen en weer. Klik op de foto en geniet. Wij komen aan beurt 13’40 – 15’00: