Woensdag zijn we begonnen aan het onderhoud van de DragonFly. Er zijn inmiddels weer 600 uur voorbij gevlogen en dan is de Rotax-582 aan revisie toe volgens de aanbevelingen. Johan Hulck heeft alle kennis paraat en de demontage van de motor verloopt voorspoedig. De gearbox wordt grondig nagekeken op oneffenheden. De olie kwam goudgeel tevoorschijn en op de magneetafsluiter zat geen enkel vijzeltje. Prima deze kan nog heel wat uurtjes mee. De elektrische starter krijgt de nodige onderhoudsmiddelen tot zich en beide worden op het nieuw motorblok gemonteerd.
Inmiddels staat het blok alweer triomfantelijk op de DragonFly. Andere keer gaan we weer verder, met de afstelling van de carburateurs, bijvullen van de benodigde vloeistoffen en de algehele controle of alles goed zit. Daarna komt het inloop programma dat heel secuur moet worden uitgevoerd.