Zaterdag 27-09-2014 En inderdaad is het een prachtige vliegdag geworden. Weinig wind, veel zon -en kleine stapelwolkjes. Martin wist op een magische manier in een groot stuk blauwe hemel hoogte te gaan nemen tot 900m. Dit was mooi om te zien. Emiel vertelde dat hij tijdens het vliegen schreeuwde van blijheid, omdat hij de kans had gekregen om samen met de wolkjes te kunnen vliegen. Zelf was ik weer op het punt gekomen klaar te zijn om te deltavliegen, want de omstandigheden waren perfect. Uiteindelijk heb ik in de DF in de deltamode, samen met Martin naar thermiek gezocht. Ik heb het een heel tijdje volgehouden, maar Martin heeft gewonnen. Martin naar wolkenbasis en ik terug naar het veld. Later op de dag tegen sunset heeft Jan de Vries keurig zijn eerste mla-solo vlucht gemaakt onder radio begeleiding van Desirée. Mooie afsluiting van de leuke vliegdag.
Weinig wind en goede thermiek verwachting volgens de raspverwachting van donderdag en vrijdag smiley op zaterdag de 27e!