De winnaar van DeBeNeCup is voor de 2e keer op rij 1e: Jochen Zeischka (B), 2e: Koos de Keijzer (NL) en 3e: Gijs Wanders (NL). Allen van harte gefeliciteerd. Foto’s en resultaten volgen later!Dankzij de het grondteam Maarten, Milan en Nina onder leiding van Karin Z is alles weer op rolletjes gegaan. Karin H en haar man Jan, hadden de BBQ goed verzorgd tijdens de prijsuitreiking!smiley Volgend jaar gaan we een andere formule toepassen betreffende de indeling van DeBeNeCup 2015, dus wie ideeën heeft? We horen graag. In 2015 gaat het vast beter weer worden dan dat we dit jaar hebben gehad smiley
ja kijk maar eens goed naar boven, dat gaat volgend jaar anders worden smiley

De Finale gaat door zaterdag 13 september op EHST te Stadskanaal. Zondag komt helaas te vervallen in verband met de slechte thermiek verwachting.