Woensdag 27/8 lijkt een mooi vliegdag te gaan wordensmiley (zie agenda)Was goed idee van Sander, om te melden dat het goed vliegweer zou worden vandaag. Super dag de meeste piloten hebben de giga loods in Papenburg van dichtbij gezien. Gijs kwam later over EHST vliegen en ging door in westelijke richting. Na ruim vijf uur vliegen kwam Gijs in alle rust naar beneden om te landen op goal. Gefeliciteerd met deze prachtige vlucht! Sander, Emiel, Coen, Cornelia en Erik hebben ook een mooie vlucht kunnen maken. Coen is geland op zweefvliegveld te Duitsland met prachtig kort gemaaid gras. Sander is geland bij een waterplas waar waterskien werd gedaan met restaurant in de buurt natuurlijk. Emiel stond ergens tussen in. Erik was al weer op de terugweg en had op een paar km na het veld weer gehaald. Ben nog een tijdje met de DragonFly achter Gijs gaan vliegen in de delta-mode, om eens te zien hoe hij dit toch allemaal doet. ( goede tips heb ik zeker gezien smiley ) Cornelia heeft ook weer gevlogen en heeft daarna de jongens uit Duitsland opgepikt. Daarna lekker met z’n lekker gegeten en getoast op Erik zijn verjaardag. Wat een prachtig mooi weer was het vandaag.