Een mooie lange goede weersverwachting. Nico en ik gaan een DF-tour ondernemen smiley
Wat een prachtige tour hebben we kunnen maken en wat is het landschap geweldig mooi om van bovenaf te beleven. EHST – Dankern – Damme – Porta Westfalica – Wesertour – Porta – Bohmte – Porta – Varrelbusch – Dankern – Stadskanaal. Bijna 600 km gevlogen met een gemiddelde van 75 km/u grondsnelheid. Dit omdat we vertrokken met wind in de rug en terugkwamen met wind in de rug.smiley Heel indrukwekkend te zien is, dat er tijdens de ijstijd een opstuwing is geweest, die een enorme lange worm als bergrug heeft achtergelaten. Daar is trouwens op de berg bij Porta Westfalica aan het terras van een restaurant een startramp voor de delta’s. Dit was goed te zien toen we onderweg waren naar het monument van Kaiser Wilhelm.Nico en ik hebben eigenlijk maar heel weinig foto’s gemaakt, omdat wat we allemaal hebben mogen beleven moeilijk vast te leggen valt. Maar in de herinnering zit het diep gebrand als een ongelooflijk mooie vliegtocht met dat super vliegtuigje de DragonFly. Kleurige landschappen, indrukwekkende bergen en dalen, vriendelijke mensen en heel veel vliegveldjes.
//www.youtube.com/embed/7JzPg4xSG04?rel=0