En wat leuk is het te horen van de piloten, dat ze het een geslaagd weekend hebben gevonden en het EHST_team daarom ook zo bedanken. Dus Karin Z, Nico, Maarten en Milan helemaal super gedaan!smiley

Tevens wil ik ook de technische mensen bedanken, die snel een oordeel konden geven over de temperatuur indicatie, en de havenmeesters Harald en Victor die scherp de gehele dynamiek van de wedstrijd in beeld hadden en het andere vliegverkeer goed deed inlichten. Jochen dank voor de vlotte taakindeling en verwerking.En dan natuurlijk Karin H die weer tot in de avond laat klaar stond om de piloten te kunnen voorzien van eten en drinken. Zaterdag avond kwam ook onverwacht het zangtalent van Cornelia ten gehore. Wow wat mooi.En ikke ben natuurlijk heel erg blij dat het weer een fijn vliegweekend is geweest met allemaal blije gezichten. ThxOp naar fase 2smiley