Heel onverwacht heeft het weer ons heel erg mee gezeten. Zaterdag droog gebleven tussen twee heftige onweersbuien in. Na de frontpassage later in de middag ging het vliegen goed. Zondag gaven de weergoden een kadootje. Zo mooi blauwe lucht en witte stapelwolkjes. Maar funest, het was makkelijker te zien dan te vliegen. Toch zijn een aantal piloten behoorlijk op weg van de taak gegaan. En uiteindelijk heeft Rob van Rijnbach de taak gerond. Na penalty punten bleek hij ook de winnaar van de Knoalcup 2014 te worden. Araldo vd Kraats heeft intensief ruim 3 uur gevlogen om de taak te kunnen ronden en is daarmee 2e geworden. Coen Jansen (3e) had zijn vlucht opgenomen in een speciaal programma, dat er later in 3d zijn vlucht prachtig geanalyseerd kon worden. Al met al het is een gezellig vliegweekend geworden, gezellige piloten, ieder enthousiast, een geweldig grondteam, en geen calamiteiten.