Wat hebben we toch weer van een prachtig vliegweekend kunnen genieten. Lekker warm, en leuke thermiek, wind recht op de baan. Zaterdag. Martin heeft wel tegen de 3u in de lucht gehangen naar mijn weten. Emiel, Ruud en Hadewych (verst) hebben een buitenlanding gemaakt. Rob v R, kwam telkens op wolkenbasis terug boven het veld. Dat wordt dus thuis nog even aan de gps knutselen, dat deze wel doorlinkt naar het volgende keerpunt. Mario heeft zondag de taak zowat volbracht die ze zaterdag hadden uitgezet. Ruud had heel zijn A-frame vol met apparatuur hangen, om de beste thermiekbellen te vinden. De plotter op de bar ontbrak nog. Hadewych heeft echt heel lang in de lucht gehangen en er is dus heel wat aan conditietraining gedaan. Cor heeft het sleepkunstje helemaal in de vingers, want het gaat super recht achter de DragonFly. Eppo heeft de juiste vg-stand gevonden voor een relaxte sleep. Robbie heeft in een ijl tempo heel vroeg Emmen weten te bereiken. Ik had tijdens een sleep bijna een postduif op schoot. De duif ontdekte net op tijd wat er gaande was toen we elkaar recht in de ogen aan keken, en dook links naar beneden. Later op de terugweg naar het veld kwam een gierzwaluw een meter voor de linkervleugel rustig zwevend vliegen, ongeveer 20 seconde bleef hij mij begeleiden en had er lol in. En zaterdagavond werd ik door Nicolette en Nico verrast met een heel lekker groen cadeautje

Als het een beetje mee gaat zitten, is het komende weekend prachtig weer smiley