De wind was 8-10 kts, N-NO, 13°C. Het viel voor de jongens nog niet zo mee de thermiek goed te kunnen centreren. Er zijn toch heel mooie vluchten gemaakt, naar Sleen, Klazinaveen, Dankern, en in de buurt van Nunspeet had ik begrepen. Arne dat heb je super gedaan.Rob in ’t Groen is weer heel trots op zijn nieuwe Moyes RX. Om 8u in de ochtend stond hij al klaar om zijn eerste sleep te doen, zodat dan goed kon worden beoordeeld hoe de fine-tuning gedaan kan worden. Kaarsrecht achter de DF op keurige hoogte. Ahha, dat zit helemaal snor dacht ik tijdens het slepen. Mooi. Eindelijk na zo lange winterstop lekker vliegen in de lucht.Mooie overeenkomst met de zeemeeuw…
Zo heeft Kasper Akkermans prachtige foto’s doorgestuurd die hij deze heeft kunnen maken.

Yes… dit is um. Zaterdag weinig wind in het noorden, hoge basis en flinke stijg! smiley

Zaterdag 3 mei kan er vanaf 12u worden gesleept smiley. In de ochtend hebben de leden van Westerwolde een doedagochtend, dat er allerlei onderhoudswerkzaamheden vrijwillig worden gefixt.

Maandag was de voorspelling dat het dinsdag topdag zou kunnen worden volgens de rasp, echter dinsdag is deze voorspelling helemaal teniet gedaan. De Rasp kan af en toe er goed naast zitten, ook andersom.smiley