Dat was weer genieten vandaag. Zo thermisch dat het af en toe wel een heel grote kermis was in de lucht. De meeste jongens hebben meer dan 1,5u gevlogen en Cornelia heeft Gijs en Coen opgehaald bij Oldenburg (D) in de buurt. (Coen had trouwens aan 300m hoogte genoeg om aansluiting te vinden). Zelf heb ik het deltavliegen maar even overgeslagen. Voor mijn eerste vluchtje dit jaar voor mij te heftig. Emiel verbaasde zich later op de dag dat bij afscherming nog steeds +2 de teller aangaf.smiley. In de DragonFly ging ik soms inclusief de sleep met +7,5 omhoog. Dat ging dus super rap. Maarten Spoek heeft de kermisattractie volledig doorstaan en wist ook nog een mooie landing weg te zetten na 1u45. Ondanks de extra laagjes kreeg Maarten het toch nog wel een beetje koud. Daarna werden er ook nog voorbereidingen getroffen voor een enorme raketlancering.Na afloop kwam Matthijs ook nog even langs, en wat me opviel…:
Deze voorspelling ziet er mooi uit voor de zaterdag, dat gaan we maar even in de gaten houden smiley