Zaterdag wat een mooie dag vandaag, lekker aan het buitenspelen geweest. Hadewych ging als eerste van start en kwam als laatste weer uit de lucht. Mario heeft de sterren van de hemel gevlogen, want hij bleef maar boven dan weer oost, noord, zuid en west, ondanks het toch wel heiih eruit zag boven. De wind was tussen de 7 en 8 kts cross uit het oosten en niemand had dit ervaren als heel erg vervelend. Erik zat op een gegeven moment op aar liefst 1700m hoogte. Geweldig gedaan. Ben benieuwd of ik weer in beeld ben bij Coen, want zijn camera stond nu recht van voren en zelf ben ik even achter hem gaan vliegen. Cornelia slepen is elke keer weer een genot, zij vliegt zo precies in het midden op de juiste hoogte. Ja het was me een mooie dag en morgen zijn de condities waarschijnlijk nog een heel stuk beter. Ik kreeg van Rob ook nog een foto binnen van zijn nieuwe Moyes RX die hij thuis gemonteerd heeft.

Zaterdag en zondag lijken ook weer mooie vliegdagen te worden, de temperatuur is ook veel aangenamer voorspeld.smiley Bovenaan de site bij “AGENDA” kan je de naam invullen bij interesse.

Dinsdag 25-03-2014 was in inderdaad een mooie vliegdag geworden. Gjalt en Nico stonden al klaar om te functioneren als havenmeester. Cornelia, Coen en Erik stonden om half 12 al klaar om te gaan vliegen. De DragonFly startte als een naaimachientje en ging vlotjes de lucht in. Laura en Martin kwamen later ook nog. Coen had een nieuwe constructie uitgeprobeerd voor zijn gopro aan de zijkabel. Laura heeft haar nieuwe delta helemaal getuned op de gewenste standen. Terwijl Cornelia bezig was hoger dan Coen te komen met de thermiek, maakt Martin zich klaar om aan zijn bijna 2 uur durende vlucht te beginnen. Ger heeft ook nog een aantal leuke foto’s geschoten.

Het eerste mooie thermiek verwachting dit jaar is er op toch al een speciale dag, dinsdag 25-03-2014smiley
Dus mocht er interesse zijn, dan kunnen we kijken of er gesleept kan gaan worden. Bericht me maar, als ik met me werk moet gaan schuiven?