Fred Lanning heeft weer geweldig zijn best gedaan om de de propeller weer helemaal als nieuw te maken. smileyDonderdag de 13e was prachtig zonnig weer, heb de caravan weer uit zijn winterslaapje naar de EHST-camping gebracht. Het jaar kan weer beginnen. Vrijdag de propeller geplaatst en uitgepakt. Nico en ik zaten al in de DragonFly, toen we Nico’s auto door Johan in gebruik zagen nemen (in overleg), om de oude motor van de G9 te transporteren naar Stadskanaal. Nadat Nico en ik weer terug waren van lekker vluchtje, stond Laura al klaar met haar spiksplinter nieuwe delta. Tweetal sleepjes gedaan, en dat is toch weer even anders dan een Atos, maar ze wist deze goed te handelen. Wind stond recht op de baan en er waren geen turbulenties, dus om het toestel te leren kennen was het een geschikte dag. Tikje warmer zou het mogen zijn, maar des al niet te min was het weer een fijne vliegdag.