Zaterdag 08-03-2013
Zo zie je maar dat de weervoorspelling voor een heel groot deel niet juist was. Er zou minimaal 10 kts wind, zijn terwijl de werkelijk de wind bijna niet te voelen valt smiley

In het weekend 7 t/m 9 maart 2014 kan er nog niet worden gesleept op EHST.
De propeller van de DragonFly is namelijk nog in onderhoud bij Kim Vormgeving.
Fred Lanning besteed hieraan namelijk de uiterste zorg en wil dat het beschikbare composite materiaal optimaal van kwaliteit is. De eerste levering van januari bleek dus niet goed te zijn, en nieuw composite materiaal zal vrijdag worden geleverd. Tevens krijgt de DragonFly nog een grondige inspectiebeurt na de korte winterslaap. Nieuwe accu, filters, bougies, slangen, etc. zodat de DragonFly weer tip top in orde is voordat het seizoen gaat beginnen.

Ook belangrijk dat er niet gevlogen wordt aanstaande weekend is het weer! Namelijk de voorspelling is dat het maximale cross wind over de hangaars zal zijn. Dit is natuurlijk voor de eerste vluchten dit jaar niet een ideale uitgangspositie!