Wat een leuke gezellige vrijdagavond is het geworden in kerstsfeer bij de Ribhouse Texas te Epe. Veel piloten lezen hun track van de gemaakte vlucht vanaf EHST in op de DHV-site die dan de XC-punten berekend. Het is inmiddels een leuke traditie geworden om met de genomineerde het afgelopen vliegseizoen af te sluiten met het uitreiken van de DragonFly-bokaal onder het genot van eten en drinken. Eerst kreeg Desirée een boeketje bloemen als dank voor het slepen in de DragonFly als ik er niet was. Genomineerd werd je door de XC-punten van de beste 3 vluchten op te tellen en boven de 300 te komen. De langste vlucht dit jaar is gemaakt door Harry Renders met 143,4 km en resulteerde 215,03 XC-pnt. Araldo vd Kraats had een vlucht gemaakt, zelfs bijna weer terug op EHST en dat leverde 0,56 XC-pnt meer op, en heeft daarmee de beste vlucht gemaakt.

Genomineerd zijn:Karin Zegwaard heeft er voor gezorgd dat de nominatie bokalen van Staatsbosbeheer bij Nico Palar terecht zijn gekomen en Nico heeft de teksten met bijzondere technieken aangebracht. De DF-bokaal is ook door Nico op subtiele wijze behandeld.

Rob v Rijnbach (308) – Gijs Wanders (375) – Rob vd Leeden (447) – Araldo vd Kraats (456) – Coen Jansen (508)
Winnaar DF-bokaal 2013 is Coen Jansen met 507,92 XC punten. Van harte gefeliciteerd!smiley en hartelijk dank voor heerlijke presentjes. //www.youtube.com/embed/41wggcjGbO0?rel=0
En dat we met z’n allen in 2014 ook weer een mooi vliegjaar mogen hebben.