Woensdag 30 oktober tot en met donderdag heeft de DragonFly een upgrade ondergaan. De Nylon Gear blocks en de stalen Gear Legs zijn vervangen. Ook de binnen- en buitenbanden zijn aan de voorkant vervangen. Omdat dit alles toch veel tijd in beslag had genomen, moet ik het vervangen van de achterbanden, brandstofslangen, filters etc. op een andere dag plannen. Het is wel geweldig fijn, dat de werkplaats van de vliegclub Westerwolde gebruikt kan worden, want zo’n takeltje is toch wel heel handig om de kist beet je van de grond te houden. Vanwege tijdelijke plaatsing van de hoogwerker kon de DragonFly niet precies in het midden staan, zodat bij het takelen de DF weg zou schuiven naar het midden toe. Daar had ik het volgende op gevonden. 5 sjorbanden aan elkaar en aan de zijkant van de werkplaats verbonden. En het werkt perfect.smiley