De wolkenradar gaf goede hoop dat het wachten rond 14u beloond werd met mooi rally weer. De WCR in 2013 is gewonnen door Sebo en Milan HillengaDe tweede plaats is behaald door Desirée van de Hoef en Fred Borger
De derde plaats is behaald door Nina Kampshoff en Fred BorgerDe vierde plaats is behaald door Paul Luning en Jan de VriesKarin heeft de antwoorden van de gestelde vragen aan het einde van de rit nog toegelicht.Willy heeft met vrolijke anekdotes de prijsuitreiking gedaan, terwijl Cees en Gerard lekkere hapjes ronddeelde. Het is een leuke dag geweest en de animo was ook ruim aanwezig. Jammer dat de taak voor de Delta’s niet kon worden gebruikt, omdat er absoluut geen thermiek was.
Volgende keer beter. De resultaten kan je zien in de onderstaande file:

Het was voor het oefenen met de nieuwe tandemvleugel van Frans Icke weer wel uitermate geschikt weer. Robbie en Frans hebben nog een paar mooie vluchten gemaakt. Aan het einde van de dag was het prachtig mooi in de lucht met prachtige licht effecten. Desirée heeft deze dag weer van alles gevlogensmiley