Emiel heeft mooi zijn landingen kunnen oefenen. Het was moeilijk door de afscherming, maar Erik wist toch een heel tijdje in de lucht te blijven. Ook Laura volgde de DragonFly op keurige hoogte en we waren samen in een leuk belletje van 3,8 zo op hoogte. Cornelia heeft ook weer lekker gevlogen en vond het een ware vakantiedag, ook dat Coen later na zijn werk, met bbq food en drinken aankwam voor een leuke afsluiting van de dag samen met andere clubleden. Willy en Cees hadden al heel wat lekkers klaar gemaakt. En als toetje trakteerde Cees en Gerard ons nog eens op een lekker ijsje.smiley

Woensdag lijkt wel een mooie dag te worden voor het deltavliegen. Ik zal woensdag vanaf 13u aanwezig kunnen zijn om te slepen.
Donderdag ben ik er ook, want dan is er ook een “OO7”- filmploeg die gebruik wil maken van de DragonFly.