De DragonFly is vrijdag gedemonteerd, André Elevelt en Jan Reijnders hebben me nog even geholpen de vleugels in de trailer te schuiven en de dolly op het autodak te plaatsen. Dat ging helemaal gesmeerd. Wel ben ik in me uppie 3u aan het voorbereiden geweest. In Büllingen aangekomen was Rob net 2 minuten geleden gearriveerd, dus goede timing. We werden met alle vriendelijkheid ontvangen door Alex en liet ons in de hangaar werken. Het monteren op EBBN ging heel vlot. Daarna heb ik een testvlucht gemaakt. Alles okésmiley. Daarna ging Rob in het mooie gebied vliegen + t&g, om ook zijn MLA uurtjes aan te vullen.

Op het vliegveld begon het gezellig druk te worden. Er is een bootcamp paramoteurs, en wel 38 deelnemers. Dus een heel gesnor om je heen. https://youtube.com/watch?v=3aCl28cgJIk%3Frel%3D0Daarna lekker gaan eten en nog even genieten van de zon tot de ondergang toe. Zaterdag is de voorspelling veel wind.

Locatie: Hinterweiler

Info: