Vrijdag 24-05-2013. Wat een geweldig mooie vliegdag was het in het noorden. Blauwe lucht, cumulus, weinig wind. Coen heeft zijn fai-driehoek taak (80km) van EHST naar Papenburg, naar Dankern, naar westelijk Stadskanaal, naar EHST volbracht in 3u40m.

Sander heeft zijn verste vlucht gemaakt vanaf EHST naar Duitsland en Araldo is zowat in het dorpscentrum geland van Jipsinghuizen in een mooi groot land. Martin ging ook goed in zijn steek vol aangetrokken had hij nog steeds +6,9 m/s . Super mannen!

ls dit waar gaat zijn, dan zal ik er vrijdag zijn. Een prachtige dag er tussendoor.
vanaf 10:30u thermiek met dikke +, en hoge wolkenbasis > FL65, weinig wind, dus mooi ‘fai-driehoekjes’-weer.
Houden de map maar in de gaten, en geef even een seintje als er interesse is.

Helaas is de nieuwe voorspelling op de dag zelf is minder spectaculair. Op webcam EHST lijkt het om 6u mooi. Hier in het westen regent het pijpenstelen.
In Nederland koudste dagen sinds 1900 en in Noorwegen warmte record: