Woensdag 1 mei —> driehoekendag!smiley
En inderdaad goed voorspeld! Gijs heeft taak uitgezet 75 km, dacht misschien te ambitieus, echter toen hij terug was dacht hij dat ie even boodschappen had gedaan en weer terug was, zo mooie lucht, overal omhoog, tegen de wind in gebokst en gewonnen.
Man, man wat een prachtige vliegdag. Cor heeft zijn nieuwe design-vin ook getest en is er blij mee. Nog een paar keer, en dan is een kauwgom achterop de kiel voldoende smiley

De laatste Koninginnedag op 30 april. Dat is morgen al en het lijkt misschien toch wel goed weer te worden. Heb je interesse om morgen te vliegen, bel me dan even!smiley

Dinsdag 30 april. Erik en Coen zag je samen met 2 zwevers naar boven stuiven. Cornelia en ik lieten vandaag maar even voorbij gaan. Erik kon helaas geen aansluiting vinden en Cornelia kon hem gaan ophalen in Ter Apel. Daarna door naar de Achterhoek, want Coen was geland in Hummelo (vlak bij Doetichem) en heeft tevens zijn langste vlucht binnen Nederland kunnen maken van ruim 120 km en een kleine 5.650 ft hoog. Hij was rond kwart over 1 gestart. Super gedaan!