Maandag 1 april
Wat een prachtige vliegdag is het geworden. De blipmap had het al 3 dagen van te voren al laten weten dat het mooi zou kunnen gaan worden, en dat was het.
Eindelijk na 3 wintermaanden, zo prachtige vluchten.

Op de foto boven zie je hoe blij Rob van de Leeden was, nadat vanaf Stadskanaal naar Dronten was gevlogen. Araldo van de Kraats ging ook als een speer door de lucht en bereikte Meppel. Rob in ’t Groen was aan het opsturen om het water te kunnen vermijden en verder naar het zuiden te kunnen vliegen. Echter hier was het nog net een uurtje te vroeg voor en moest na een tijdje zoeken in een strak blauwe hemel gaan landen onder Erm. Andere piloten zijn in de buurt gebleven en hebben eens geprobeerd de toch stevige bovenwind te trotseren om er tegenin te gaan vliegen. Al met al een mooie vliegdag. De zag de eerste DHV’s al weer ingelezen.smiley