LiveTrack Martin, Sander en Jochen (resultaten van taak klik op afbeelding)

Overall results

123MDeltablog

Lokale zender

WC-2013 Hang gliding Finale

Taak 10: results Gijs en Jochen hebben spaanse pepers op denk ik de dag ervoor, want wat een superscore zo oip de laaste dag. Wow

Taak 9: results Martin heeft zijn persoonlijk record gevlogen, 6:45u in de lucht!

Taak 8: results Corina (D) doet het ook weer fantastisch deze competitie!

Araldo(1) – Annemarie(1) -Gijs(57) -Joost(59) -Jochen(65) –

Martin(67) -Tanno(70) -Sander(97) van de 110 piloten.

Taak 7: results Jonny Durand begint mooi terug te krabbelen, maar het zal niet

meevallen de riante positie van Manfred Ruhmer te verslaan. De Nederlanders gaan goed en staan op een mooie midden positie. Het is zwaar, heel zwaar. En Gijs staat weer bovenaan smiley van de dutchies.

Taak 6:

Taak 5:

Joost Eertman gaat geweldig heeft al bijna 3000 punten gevlogen. WOW! Martin maakt leuke impressie filmpjes op de 123mdeltablog. En vermoeidheid begint wel parten te spelen denk ik zo na zoveel km’s in de warmte.

Taak 4:

Tanno en Jochen hadden vandaag een topdag. Samen met Martin, Joost en Gijs weer op goal. Sander heeft helaas geen aansluiting gevonden, maar hij Sander doet het voortreffelijk zo voor de eerste keer op zo groot kampioenschap. Hij doet tussendoor ook nog veel pr.

Taak 3:

De Nederlanders gaan als een speer door de lucht. Martin, Joost en Gijs weer op goal! Gijs Wanders heeft vandaag zelfs de Australische kampioen Jonny Durand verslagen met maar liefst 17 minuten en heeft deze taak als 21e beste van de wereld op zijn konto kunnen schrijven. Het is super spannend! Jammer dat we de track van Joost, Tanno en Gijs niet live kunnen volgen. Want zo aan de andere kant van de wereld is het wel geweldig om af en toe op te staan en de track te volgen.

Taak 2:

Dag 2: Wind is 20 – 33 kts op het vliegveld… helaas is het cancelen dus!

Taak 1: 158 km en veel piloten halen goal!

LiveTrack Martin, Sander en Jochen