06:00u Rob vertrekt vanuit België naar Apeldoorn.
08:00u Rob en ik carpoolen vanaf Apeldoorn naar Stadskanaal met de DF in trailer
10:00u Na bakkie gedaan te hebben op EHST aan de slag
12:15u Klaar met de assemblage en alle belangrijke bouten zijn vervangen door nieuwe!
Maarten Mulder heeft ook geweldig meegeholpen, met het aangeven van gereedschappen, bouten, moeren, etc. en heeft ook zelfstandig de dolly weer in elkaar gezet. Later trakteerde Karin ons op bananen en tosti’s smiley
Rob en ik gingen testvlucht maken met de DragonFly. Start direct met 1 druk op de knop en de DragonFly had er weer helemaal zin in om het luchtruim te verkennen. We zaten heel erg te twijfelen om toch de Delta op te bouwen, maar ja dan zouden we om en om moeten en we wilde samen vliegen. Dus de DragonFly op standje 4600 rpm om de delta na te bootsen met -1,6 m/s daling. Wat was het verslavend om telkens weer de krachtige bellen te vinden die tot +4 m/s overal aanwezig waren. Dit zal wel gekomen zijn dat het best wel koud was. en de zonnestralen al gauw heel veel kracht gaven. Enfin we waren weer helemaal blij naar een uur thermieken, dat het zo goed ging en dat als weer klaar is.
15:15u Nog even in de kip bakkie doen en napraten, Rob liet toonde zijn nieuwe instructie presentatie en ik vond deze duidelijk en een moderne uitstraling hebben.
Nog wat geknutseld en een zak casava-ships weggewerkt en zoals het plan was konden we
16:00u weer richting huis, zodat we beide weer voldaan op tijd thuis konden zijn. smiley
Rob heeft de BeNeCup wisselbeker meegenomen om deze komende week af te geven bij Harry Renders in Helmond, zodat de competitie 2012 is afgerond.