Totaal score

1e plaats: Harry Renders (NL)
2e plaats: Paul Engelen (NL)
3e plaats: Kurt Huyge (B)

– Jochen Zeischka (B) is 2x dagwinnaar geweest tijdens deze competitie.

– Kurt Huyge (B) heeft zijn 2e plaats met slechts 1 punt vrijgegeven aan Paul Engelen (NL)

– Maarten Spoek (NL) heeft zich naar de 4e plaats gevlogen en was nog maar 6 puntjes van het podium vandaan. (Volgend jaar sta jij er, zeker weten!)

– De organisatie is blij dat we toch 3 dagen hebben kunnen vliegen met de 1e BeNeCup. Er zijn leuke vluchten gemaakt en de prestatie was er niet minder om, omdat men behoorlijk kundig moest zijn om de thermiek te centreren.

– We zijn zowel in Stadskanaal als in Büllingen heel gastvrij ontvangen en deze pilotcompetitie heeft laten zien dat er voldoende potentie is. Beide prachtige grasvelden in een verschillende natuurlijke omgeving. Ook optimistische en gezellige piloten hebben er voor gezorgd dat we graag en 2e BeNeCup met elkaar gaan organiseren. Waarschijnlijk zijn er dan ook meer sleeptoestellen beschikbaar.

– Het eerste naamplaatje is in de maak met de naam Harry Renders 2012, en wie zal volgend jaar de wisselbeker gaan overnemen?, of zal hij bij Harry in kamer blijven staan.– Nadat afgelopen donderdag Rob in ’t Groen op en neer was gekomen naar Büllingen om te helpen met het monteren, checken en nog eens checken, heeft de DragonFly keurig zijn best gedaan om in twee dagen totaal 9 uur te vliegen in de prachtige heuvelachtige omgeving en in de competitie 30 hang gliders op hoogte te brengen.– Zondag moest de DragonFly weer in zijn karretje, waarbij Cornelia, Coen, Paul en Harry goed geholpen hebben. En precies op tijd klaar voor de prijsuitreiking.

– Daarna hebben we nog in een vakantiegevoel dorpje lekker in de buitenlucht Italiaans gaan eten. Ann Triki (B) had wel een super goede keuze gemaakt met het gekozen menu. Zij heeft het ook van harte verdiend, want ze was de duizendpoot bij de start en overal te Büllingen. En vliegen dat ze kan, zo mooi.