Zaterdag Auto is klaar. Vanmiddag maar eens gaan werken om de opgeschoven tijd in te halen. Connie voelt zich deze week, na een jaar hard studeren en werken tot rust komen op de camping van het vliegveld, ook omdat je gewoon lekker heel de dag buiten in de zon kan zijn.

Vrijdag Wat een mooie vliegdag voor ieder. Gezellig op de camping in de zon. Ineens een allert van Ger zijn foon. Hu, een regenmelding op Stadskanaal, waarop we allen gingen zoeken in de lucht waar dan wel de bui vandaan zou moeten komen. En inderdaad na een kwartier een heftige ‘Oostenrijkse’ bui van ongeveer 15 minuten en daarna tot sunset schitterend vliegweer. Met de DragonFly heb ik nog tot 19u toe leuke thermiekbellen van +2,5 kunnen nemen, die me weer voordelige hoogte gaven. Een aantal intro’s hebben weer brede glimlachen op de gezichten gegeven. Maarten heeft voor de 2e keer de DragonFly mooi op hoogte gehouden in het circuit en zelf geland. Karin heeft de DragonFly al goed onder controle na een vrolijke start. Spectaculaire bochten van 45° zonder maar 1 meter hoogte verlies of winst. Driften en vlakke 360° op hoogte houden tijdens horizontale vlucht en landen gaat helemaal fantastisch. En als ik dan in de spiegel de glimlach van oor tot oor en de wapperende haren zie, maakt mij ook helemaal blij.

Donderdag Auto start wel maar sloeg niet aan. Dit nog nooit mee gemaakt met een diesel. De garage heeft vele uren moeten zoeken in samenwerking met rechtstreeks verbinding van autoaansluiting met de Frankrijk, omdat de computer 20 storingen had aangegeven? Wat was het euvel: géén gaatje geboord onder in de stekkerdoos van de caravanaansluiting, vocht, corrosie, kortsluiting, computer van slag. Volgende dag een nieuw stekkertje en 7 uur “arbeids”loon en de auto doet het weer smiley

Woensdag, wat een fijne vliegdag was dit. Ben met 4 verschillende vliegtoestellen in de lucht geweest. Delta, DragonFly, C42 en Dynamic en heb er 3 bestuurd, want in de C42 was Desirée de pilot in command. De deltavlucht gaf me enorm genoegen, omdat in de strak blauwe lucht zonder wolkjes toch maar even afwachten was of ik de thermiek zou kunnen vasthouden. Yeah.. 350m hoogte erbij. En en sinds het nieuwe harnas ben ik telkens weer op mijn voetjes geland. Desirée heeft ook een nieuw voorhuis gekregen.