In Praag en Zbraslavice is het ook mooi weer!

Connie en ik zijn nu op Zbraslavice vliegveld en heb daar met Milan gesproken over het eventueel slepen van delta’s naast het slepen van zweefvliegen. Volgens hem zijn we erg welkom!

Dus mochten er piloten zijn die het leuk vinden in het voorjaar 2013 in Tsjechië te deltavliegen? Laat het even weten op dragonfly@mintgroen.nl dan kan het volgende arangement gemaakt worden.

Je vliegt van Rotterdam naar Praag met Transavia. Hotel inclusief ontbijt in Praag. Dineren en cultuursnuiven is van harte aan te bevelen. Het is een prachtige stad waar je gewoon geweest moet zijn. Elke avond is er nog wel een verrassend concert ergens in een prachtig gebouw.

Daarna wordt je opgehaald om naar het Zbraslavice gebracht te worden, waar je dan een week kan delta vliegen in een prachtige licht heuvelachtige omgeving met volop landingsmogelijkheden. De DragonFly en de vleugels gaan in de trailer vanaf Nederland naar de bestemming. Nadien wordt je weer naar Praag vliegveld gebracht voor je vlucht naar Rotterdam. Je kan natuurlijk ook altijd zelf rijden, dat is ± 1000 km / 9 uur rijden.