Agenda

En inderdaad was het prachtig vliegen vandaag. Araldo heeft bijvoorbeeld bij terugkomst wel meer dan 10 minuten op 175m gevlogen. Ik zelf heb ook een fantastische vlucht gemaakt van ruim een uur, met voor mij een aantal persoonlijke records, zoals Grondsnelheid 119 km/u en True Airspeed van 97 km/uur en hoogte in Nederland van 1300 m. Desirée had me geweldig gesleept en ik heb genoten van een prachtige vlucht.

Zaterdag van 10:30 tot 14:00 mooi vliegen enk ik zo.

Dinsdag is in Texas het record afstand met de hang glider verbroken door Jonny Durand (Moyes Glider) en Dustin Martin, namelijk 475 miles ofwel ± 760 km. Ze hebben hier ongeveer 11,5 uur over gedaan. Wat een kanjers met zo super vlucht!

Jonny Durand:

Eerder Jonny Durand vliegen met de Morning Glory: filmpje

Dustin Martin: