Zondag heeft Rob een prachtige leerzame vlucht kunnen maken op de rand van de afscherming.

zaterdag Blipmap geeft goed echter de andere, zoals YR, Windfinder, Teletekst geven overcast aan. Zie hieronder de werkelijkheid:

Prachtige wolken, veel blauwe lucht en wind recht op de baan en niet te hard! Pfffff, misschien was zaterdag achteraf toch goede dag geworden. Hopelijk is de voorspelling van zondag ook verkeerd en kunnen we toch naar de blipmap kijken van zondag.

Maandag (koninginnedag) was toch een heel bijzondere vliegdag, ondanks hoge luchtdruk en een toenemende wind ging het deltavliegen voor een aantal piloten zeer goed af. Ik zelf heb nog een heel klein fai-driehoekje gevlogen. Hier heb ik een foto gemaakt van Desirée die Coen op sleeptouw neemt. En ik zie op de DHV site dat er al flink gestreden wordt om ook dit jaar de DragonFly-bokaal te kunnen behalen.