10 januari. Weer een mooie dag, heel hoge schapenwolkjes. Jammer dat later in de middag een afscherming komt. De taak 220 km. tjemienee… daar zou ik ruim elf uur over doen. Rob zal wel heel moe zijn straks. De super lichte onder de meisjes beginnen me een beetje te kennen en gaan nu in de rij om maar achter mij te kunnen slepen. Dat is even leuk. Ik kijk vooraf goed wie ik aan de haak sla. Is het een zware jongen, dan ga ik snel slepen, zodat ze zich wat prettiger voelen. Alle tugpilots op een rijtje:Heb vandaag ook nog Julia gesleept aan het einde van de dag, want zij is bezig met een film te maken, dat ze een banaan uitpelt in de lucht op een banana-ritme-lied en daarom moet ze in de lucht ook diverse heupwiegbewegingen maken. Bobby vloog met de cameraman om ons heen of het niets was. Van 2 meter moest je niet raar staan te kijken. Ben benieuwd wanneer deze film youtube gaat bereiken.

Paola (Slovenië) heeft vandaag ook mooie vluchten kunnen maken hoog in het Australische luchtruim. Ze zei me al, nu kan ik ook in Stadskanaal komen slepen net zoals Matjaz eerder had gedaan.