9 januari. Wat een spectaculaire dag vandaag. Je kon het DragonFly vliegen wel heel erg vergelijken met het rodeo rijden op een stier. Hoe vaak ik niet uit me stoeltje ben gelicht weet ik niet, maar spannend was het zeer zeker. En daar raak je nog aan verslaafd ook. Rob heeft weer heel wat ‘kees’ afgelegd en staat nu weer net boven Gijs Wanders. Deze twee zijn goed aan elkaar gewaagd. Hadewich scoort nog niet zoals ze zou willen, maar dat gaat zeker nog gebeuren, dat weet ik zeker. Zo goed zij kan slepen, zo goed moet ze ooit worden om zich mee te laten drijven met de thermiek. Later op dag beetje afkoeling gekregen onder een verfrissende DragonFly. Rob heb ik niet meer gezien, omdat ik al lag te slapen voordat hij in onze verblijf aankwam. Trouwens we hebben een bijzonder lux verblijf met zwembad en binnen een gigagroot scherm waar alle go-pro’s op aangesloten kunnen worden.