5 januari . De wedstrijd is begonnen. Zes Dragonflies en twee trikes zijn ingezet. En het is hard werken om de 110 deelnemende piloten binnen 2 uur op 2000 ft te brengen. Ik zit helemaal te genieten hier in de zon, leuke gezellige club met alle tug-pilots. En Bill Moyes heeft voor ons een prachtig onderkomen gevonden, inclusief zwembad. Voordat ik trouwens hier in Australië mocht gaan vliegen moest ik eerst nog een examen RT en Human Factors doen. En dat was behoorlijk pittig zo alles in het woestijn-engels en na 30 uur reizen gelijk aan het denken. Enfin ik heb het gehaald en inmiddels heb ik nu de licentie binnen met alle endorsements op MLA gebied. smiley

Na het sleepcircus moest alles weer in de hangaar en dat was wel passen, meten, verhogen etc, etc. 6 DF’s en 2 Trikes. Ik zag nog een alternatief voor uitlaatveren!

En daarna was Flip Koetsier druk aan het werk op HeadOffice, terwijl de piloten aan het bikkelen zijn in de lucht. Want turbulent is het wel! Maar dat horen we straks verder.

BLOG_FORBES