Zaterdag. Om niet te vergeten. Heerlijk DragonFly gevlogen samen met Desirée en ook nog examen gevlogen met Jos Linders, nadat Fred Borger al eerder had gemeld dat ik solo zou kunnen. Na een uur geconcentreerd de opdrachten uitvoeren die Jos me gaf, was hij die me kon melden dat ik de conversie naar Dynamic WT9 met succes heb doorlopen en dat ik geslaagd ben om er solo mee vandoor te gaan. Later op de middag, super glad weer, ging ik er alleen voor en een super strakke take-off gaf me een heel zelfvertrouwend gevoel. En daarna nog twee prachtige landingen. Ik kan het echt en ben heel blij met deze overwinning. Dank aan Gjalt, Willy, Johan, Fred en Jos die allemaal mee geholpen hebben dit te kunnen behalen.

Vrijdag. Prachtige vlucht gemaakt samen met Ger in zijn Dynamic naar Venlo Traffic Airport. Wat een fantastische landing had Ger gemaakt op die grote asfaltbaan, zo zou ik ze allemaal willen maken. Bravo. Op terugweg zag je noordelijk in de buurt bij Stadskanaal een hele wolksluierhangen. We waren keurig op tijd weer op EHST. Daarna werd er niet veel meer gevlogen vanwege de ineens opkomende lage bewolking.

Woendsdag. De camtests gingen helemaal prima. De cameraman vond al die buizen, buizen en nog eens buizen prachtig en gebruikte ze gretig om allerlei klemmen te monteren. Speciale lenzen werden telkens gebruikt en geëvalueerd. De Filmmaker Floris-Jan en de Cameraman Stef zijn toffe gasten met veel humor. Leuk om zo’n werkomgeving mee te maken.