Zaterdag en zondag prachtige vliegdagen. Was koud maar prachtig,

zo heeft Benarda me mooi in de oranje lucht gesleept en heerlijk kunnen vliegen tot sunset toe. Tevens hebben we met de DragonFly ook heel kleine thermiekbelletjes kunnen oppikken om boven te blijven. Wat een prachtige week hebben we achter de rug en heel luxe was elke dag naar Pizzeria Capri, die uiterst de best deden om het beste van het beste te serveren. Wat ik ook heel leuk vond dat ze vloeiend italiaans met elkaar aan het praten waren.

Vrijdag DDD-day for me. DragonFly, Delta en Dynamic gevlogen. Prachtig weer, een klein beetje cross-wind. Cor heeft de juiste techniek uitgedacht en liet een prachtige sleep zien en natuurlijk zijn landingen zoals altijd keurig op de voetjes. Ik zelf heb nog heel wat kleine belletjes thermiek kunnen pakken waardoor ik telkens weer 2 tot 60 m hoogte erbij kreeg. Dit gaf heel veel voldoening. Als afsluiter van de week kreeg ik een fijne les van Fred Borger in de Dynamic. We hadden veel geoefend en het gaat steeds beter. smiley

Donderdag Heel de dag fijn kunnen vliegen en Bena heeft de DragonFly goed onder controle en maakt mooie landingen. Dit vond ik zo leuke foto. Matjaz is al volop bezig het vliegen bij de peuters al vertrouwd te krijgen. Trouwens het is bijna alweer zover dat de DragonFly Bokaal uitgereikt gaat worden. (binnenkort meer hierover natuurlijk)