vrijdag 16 september.

Wat een prachtige vliegdag is het geworden vandaag. Martijn heeft een beste vlucht gemaakt en heeft toch mooi een belletje kunnen vinden die hem naar 780 bracht. Willem heeft heeft ook zijn vlucht leuk kunnen uitstellen en kon dus ook wat thermiek vinden. Leuk dat Frans ook een vlucht gemaakt heeft. De wind was 7 kts 120° en de hangaars gaven nagenoeg geen turbulentie bij de start, daarintegen moest de landing wel worden bijgestaan met een gezonde dosis concentratie.

Om drie ben ik nog met Gjalt Lindeboom in de Dynamic WT9 naar Ameland vertrokken en we werden daar hartelijk ontvangen met warme tosti’s en lekkere koffie. Daar lieten ze me nog een prachtig logboek zien over de historie van het vliegveld Ballum te Ameland. Het vliegen ging prachtig en heb nu 2 uur lang kunnen voelen hoe rustig deze kist kan vliegen.