Zondag heel vroeg in de ochtend werd ik wakker gemaakt om te gaan vliegen. Tijdens het vliegen was een prachtige wereld te ontdekken in een sluimering van een zachte wolkenpracht!

Zaterdag en zondag had Hadewych bezoek uit Australië meegenomen, namelijk Cameron Tunbridge. Hij vond het erg leuk om weer op EHST te zijn en voelde de relaxte sfeer. Cameron, Caspar. Hadewych, Reinout en Robbie hebben nog mooie vluchten gemaakt. Emiel had een beetje pech, omdat hij zelf dacht een thermiekbel te hebben en loskoppelde, terwijl ik nog niet klaar was met hem naar de huisbel te brengen. Ik vond het wel knap van hem nog tegen de wind in bijna terug te komen op het vliegveld

Woensdag 17 augustus stond de vlieger van Cor zo verleidelijk in het zonnetje nadat Cor zijn vlucht had gemaakt, dat ik de verleiding niet kon weerstaan. Ik mocht van Cor op zijn vlieger de lucht in, en na een fijne sleep van Desirée heb ik een leuke vlucht gemaakt met hier en daar nog wat belletjes. Robbie heeft ook nog gave vluchten beleefd en terug naar ehst met een giga snelheid.

De RocketBoys in aktie: https://youtube.com/watch?v=HDxsgT_DBAg%3Frel%3D0