Hallo beste zeilvliegpiloten,

Dit jaar is weer een gezellige geïntegreerde MLA/Delta vliegwedstrijd op EHST. De Westerwolde Club Rally 2011 is een leuke wedstrijd waarbij niet de snelheid van belang is, maar wel het precisie vliegen. Dus zo nauwkeurig mogelijk de taak vliegen met als afsluiting een mooie landing zal het hoogst gaan scoren! In de taak zijn namelijk verwerkt een aantal “hidden fixed points” die alleen gevlogen kunnen worden bij het heel nauwkeurig de taak vliegen. Voor de MLA’s en Delta’s wordt een route bekend gemaakt op de dag van de wedstrijd. Voor leden en introductieleden is deelname gratis en na afloop is er een hapje en drankje tijdens de prijsuitreiking. Dus Delta piloten, als jullie op zaterdag de 27e met uitloop naar zondag de 28e de klasse zeilvliegen willen vertegenwoordigen, geef je naam, type toestel en woonplaats op vliegclubwesterwolde@gmail.com .