Zondag 10 juli 2011

Samen met Coen lekker mooie deltavluchten gemaakt. Het was prachtig weer. Coen was helaas al op route, omdat de omstandigheden met de wind toch niet zo makkelijk waren als gedacht. Ik zelf kon mooi me nieuwe harnas uittesten op deze manier en ik moet zeggen dat ik me er prins heerlijk in verblijf. Na dat we met z’n allen nog lekker biertje gingen drinken, kreeg Cornelia haar prijs van dit jaar als “Golden Retriever“, omdat Cornelia altijd voor een ieder klaar staat om de piloten die elders geland zijn op de meest onmogelijke, verste en moeilijk te bereiken plaatsen op te halen in haar super retrieve bus. Maandag 4 juli 2011

Zoals de Noren hadden voorspeld, zouden om 2u de wolken gaan wijken voor mooie blauwe luchten. Robbie, Rob en Trent hebben een leuke vlucht gemaakt. Er zaten bellen van +5 tussen. Dus we hadden een mooie DragonFly verjaardag. Trent was een internationale Westerwolde gastpiloot uit Australië overgekomen en vond het fantastisch op Stadskanaal. Everything was amazing… het vliegveld, de vliegtuigen, de accomodatie, de toren en restaurant, de camping. Hij had een nieuw zeildoek meegenomen om zijn nieuwe glider te gaan testen. Hij is uitermate tevreden met zijn nieuwe Moyes en gaat vol vertrouwen aanstaande woensdag richting het WK te Italië.