Jazeker woensdag 25 mei 2011 is ook het nationale record in de FAI klasse I (flex wing) door Rob van der Leeden gevlogen vanaf Stadskanaal (EHST), namelijk 230,9 km. Dit heeft hij gedaan in 6 uur en 5 minuten. Nogmaals van harte gefeliciteerd Robbie.

En door Rob van Rijnbach heeft in de FAI klasse 5 (rigid) zijn persoonlijke record van 195 km verbeterd naar het nationale record vanuit Stadskanaal naar 255,7 km in een tijd van 5 uur en 9 minuten. Jij ook van harte gefeliciteerd!

En Coen Jansen heeft zijn persoonlijk record verbroken met 161,7 km in 5 uur en 47 minuten. En jij ook heel erg gefeliciteerd met behalen van deze fantastische prestatie!

Mario Campanella heeft ook een prachtige vlucht gemaakt van 133,6 km in 4 uur 14 minuten en was zelfs op 40 km na weer return EHST. Voor hem een persoonlijk record met een start vanaf Stadskanaal.