Wow wat een fantastische vliegdag is het geworden (25 mei is zo en zo al een onvergetelijke dag). Slechts 4 minuten energie geïnvesteerd en ruim 6 uur van de natuur teruggekregen per piloot. Toch waren er 4 knopen meer wind dan voorspeld, Cornelia ging als eerste en stond keurig half 12 klaar om gesleept te worden. Cornelia heeft haar delta super goed onder controle en houd haar posititie achter de DF heel de sleep onveranderd. Met het indraaien in de thermiekbel merkt ze dat je wel heel hard mee gaat en ze wilde toch nog wel graag op EHST landen, want haar stond achteraf nog een hele missie te wachten. Coen, Rob L, Mario en Rob R volgde binnen een half uur. Allen gingen ze er als een speer vandoor en ik gelijk naar de werkplaats waar Harry al klaar stond om aan de keuring te beginnen. Na een aantal bevindingen te herstellen en te verbeteren is de DF weer tip top. Het eerste telefoontje kwam van Mario Campanella. Hij vertelde dat hij zo mooi vlucht heeft gehad en probeerde nog terug te komen naar EHST wat hem op 40 km na is gelukt. Ik heb hem opgehaald en Mario trakteerde me in Bockhorst op een uitgebreid luxe uitgebreid warm buffet. Nogmaals bedankt Mario ik heb er erg van genoten. Cornelia is Coen, Rob L en Rob R gaan ophalen en geloof dat de laatste om 2u in de ochtend werd opgepikt. De volgende dag rond half zes waren de recordbrekers weer terug. Sjee wat een avontuur en wat ook een enorme schudding in de DF-bokaal competitie.

TOPDAG! Gisteren van half 12 tot 12, 4 jongens en 1 meisje gesleept. Jongens zijn net pas terug 06:30u met een geweldige retrieve van Cornelia. (hele nacht door gereden) Ik ben heel benieuwd naar de avonturen. Iets wil ik al wel verklappen…. 256 km 6 uur vliegen…. wow Meer info komt natuurlijk later.smiley

Woensdag 25 mei 2011 zijn de weersverwachtingen weer helemaal goed. Maar als je wil vliegen dan om 11:30u klaar staan, omdat de DragonFly in de middag vanaf 12:00 u een jaarlijkse keuring krijgt (BVL).