Zondag was de thermiek verwachting ineens heel wat minder aantrekkelijk dan dat de vorige dag was voorspeld. Echter het bleek een top dag geworden te zijn. Er was nog maar amper een wolkpluimpje te zien in de heiige lucht en Desirée nam als eerste initiatief met de delta te starten en zat al gauw op 1100m. De andere piloten volgde daarna snel. Emiel heeft zijn vlakland overland record verbroken, Coen heeft weer een lange vlucht gemaakt en zijn afstandsrecord voor dit jaar alweer verbeterd. Cornelia heeft een keurige sleep gemaakt in de thermische omstandigheden, Araldo heeft eerst nog een bezoekje afgelegd bij heel aardige buren waar Cornelia hem heeft opgehaald. Caspar is naar zijn geboortestekje gevlogen en is later mooi door zijn oud buurman naar ehst gebracht. Robbie heeft bijna 4 uur gevlogen een geweldige driehoek van 75 km gescoord. Ik denk dat hij nu opnieuw koploper is in de DragonFly-bokaal competitie.

Zaterdagochtend kreeg ik bericht van Coen, dat hij een geweldige vlucht had gemaakt. Hij had op 2000 m hoog gevlogen, waar een temperatuur van -5,8°C hem wel heel koud deed worden, ook ruim drie uur gevlogen en weer terug op EHST geland. Tevens staat Coen met deze vlucht op de 1e plaats in de DragonFly-bokaal competitie.

Vrijdag inderdaad een mooie vliegdag. Robbie heeft drankje wel verdiend na een driehoek gevlogen te hebben van ruim 3 uur. Coen was nog onderweg toen ik naar de medische keuring moest. Hij was toen nog onderweg naar Papenburg begreep. Ben benieuwd dus. Cornelia heeft fijn kunnen oefenen, perfect achter de DragonFly en na het vliegen ook perfecte landingen op het veld. Wat is er ineens gaande in Nederland? Op vrijdag gaat alles omhoog!